Bagaimana untuk Muat Turun Video Dari TikTok Tanpa Tera Air?

19 November 2022

Jika anda menikmati TikTok, anda sudah pasti perasan bahawa kebanyakan video disertakan dengan tera air. Walaupun ini boleh menjengkelkan, sebenarnya agak mudah untuk memuat turun video dari TikTok tanpa tera air. Terdapat beberapa pelbagai pendekatan yang boleh anda ambil, dan kami akan membimbing anda melalui setiap pendekatan.

Kaedah pertama ialah menggunakan apl pihak ketiga. Terdapat beberapa aplikasi tersedia yang membolehkan anda memuat turun video daripada TikTok tanpa tera air. Kami mengesyorkan menggunakan Video Downloader untuk Apl TikTok, yang tersedia untuk peranti iOS dan Android. Keperluan anda boleh dipenuhi oleh Apl Muat Turun TikTok ini.

Sebaik sahaja anda memasang Apl Pengunduh Video TikTok atau Apl TikSaver, cuma bukanya dan cari video yang ingin anda muat turun. Apabila anda menemui video, ketik pada butang "Muat turun" dan tunggu proses selesai. Setelah muat turun selesai, anda akan dapat menonton video tanpa sebarang tera air.

Kaedah kedua ialah menggunakan alat berasaskan web. Jika anda tidak mahu memasang aplikasi, terdapat beberapa alat berasaskan web yang membolehkan anda memuat turun video TikTok tanpa tera air. Itu Salah satu kegemaran kami ialah www.tiksaver24.com

Hanya pergi ke tapak: www.tiksaver24.com dan masukkan URL video TikTok yang anda mahu muat turun. Sebaik sahaja video mula dimainkan, klik pada butang "Muat turun" dan tunggu proses selesai. Anda kemudian boleh menyimpan video daripada TikTok ke komputer atau telefon anda dan menontonnya tanpa sebarang tera air dengan menggunakan TikTok no watermark App.

Aplikasi TikTok no watermark downloader dan alat berasaskan web: www.tiksaver24.com kedua-duanya boleh diakses oleh semua pengguna yang ingin menyalin pautan TikTok, menyimpan video TikTok atau mengalih keluar tera air TikTok secara percuma.